En lækker hjemmeside til dine kunder

En lækker hjemmeside til dine kunder

Kunne du godt tænke dig efterhånden at blive lidt skarpere på digital marketing, eller måske bare at tage de første spadestik til en hjemmeside, hvor du kan få delt dine produkter med andre? Der kan være mange forskellige brancher, det giver mening i – og for dig handler det måske lige så meget om, at du gerne bare vil prøve det af. De fleste virksomheder har i dag en form for hjemmeside, noget, du sikkert også har lagt mærke til.

Du kan med fordel prøve at hente inspiration på forskellige hjemmesider, der er relevante for din branche, når du kigger på muligheden for at lave en hjemmeside. Er du i helsekost- eller medicinalindustrien? Så er det måske en side som siden her, du skal se på, når du godt kunne tænke dig inspiration til, hvordan tingene skal se ud. Det er altid en god idé at have de faglige begrundelser med på en sådan side, som du også ser det i eksemplet.

Intet rigtigt og forkert

Der findes ingen facitlister, når det kommer til, hvordan en hjemmeside skal bygges op, men der er nogle forskellige tommelfingerregler, der er gode at følge. Først og fremmest skal det være logisk opbygget – hvis du gerne vil vide noget om et bestemt præparat eller kosttilskud, nytter det ikke noget, hvis du først skal til at klikke dig gennem alverdens menuer – du skal helst kunne finde frem til det hurtigt.

Desuden er det en god idé, at du får dig et domæne, der giver god mening for netop din side. Det skal minde om enten din virksomheds navn eller noget andet, der giver mening i forbindelse med det du sælger, så dine brugere og kunder kan associere navnet med dig, uden at være i tvivl først. Du kan altid finde inspiration online og se hvad lignende sider i branchen har valgt at gøre.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart