Hvad kan du opleve i Barcelona?

Hvad kan du opleve i Barcelona?

Leder du efter en feriedestination udover det sædvanlige? Hvor mad, arkitektur, kunst og underholdning går op i en højere enhed. Så er Barcelona et oplagt valg for dig og hele familien. I denne korte oversigt kan du læse lidt mere om denne fantastiske by.

Fodbold

Hvad er det første du tænker på, når du hører navnet ‘Barcelona’? For mange mennesker vil svaret være fodboldklubben, FC Barcelona, som i daglig tale bare går under navnet, Barça. Hvis du er fodboldfan, vil en Fodboldtur Barcelona være en oplevelse, som du sent vil glemme. Her kan du nyde fodbold i verdensklasse med nogle af klodens bedste spillere. Derudover kan du blive overvældet af fodboldstadionnet, Camp Nou, som kan rumme næsten 100.000 fodboldgale mennesker. Tag derefter en tur i FCBs souvenirbutik og få din egen personlige trøje.

Stor kunst og arkitekter

Få byer ligner Barcelona – hvis nogen da gør det overhovedet. Få byer i verden har lige så unik arkitektur som Barcelona, der i høj grad kan tilskrives den berømte arkitekt, Gaudí. Det kan især ses i eksempler som Parc Güell og Sagrada Familia, som med deres art noveau-stil ligner noget, som er vokset op af jorden som en del af den omkringliggende natur. Barcelona har også fostret flere store kunstnere, hvis værker kan ses i mange af byens kunstmuseer. Tag en dag ud af kalenderen og besøg disse museer – det vil du ikke fortryde.

Fantastisk mad

Den catalanske madscene er i flere år været toneangivende, når det kom til at tage gastronomi til nye højder. Bare tænk på El Bulli, som med sin molekylære mad tog verden med storm. I kan dog sagtens nyde mere jordnær mad – Barcelona er fuld af restauranter med fantastisk mad til retfærdige priser. Prøv f.eks. en paella eller en omgang lækker tapas og vin. Så skal det nok blive en god aften.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart