IT-afdelingens bedste ven

IT-afdelingens bedste ven

Dagligdagen og produktiviteten i både de store og små virksomheder er i stigende grad afhængig af hvordan det udstyr vi bruger, fordrer personalets samarbejde, effektivitet og kreativitet. Internet der ikke fungerer, langsomme computere osv., kan lægge en hel virksomhed ned, så godt udstyr er vigtigere end nogensinde før. Derfor kommer her nogle tips til IT-afdelingen der skal købe ind til personalet, og understøtte deres arbejde så godt som muligt.

Komfort

Komforten skal være i orden, hvis man skal kunne arbejde koncentreret, 7-8 timer om dagen. Selvom kontorstole og skriveborde ikke nødvendigvis er IT, er det nævneværdigt under komfort. På selve skrivebordet har de fleste en mus, og et keyboard, samt en computer.

Disse skal give komfort ved at arbejde hurtigt og uden forsinkelse, og en computerskærm skal være behagelig at se på flere timer om dagen. Dette kan man eventuelt gøre ved at anskaffe sig en buet, eller curved skærm. De tilbyder bedre og mere behageligt lys, og så er de typisk større end andre normale skærme, hvilket gør at de kan vise mere på skærmen. Det er måske ikke så vigtigt for alle, men mest for kreative, der arbejder i Photoshop, Illustrator eller andre Adobe tjenester.

Tilgængelighed

Afhængigt af hvad virksomheden arbejder med, vil IT udstyret ofte blive brugt i forskellige situationer. Startech udstyr til erhverv kan tilbyde alt inden for IT, så lige meget hvilke udfordringer man kan møde, findes der en løsning.

Har du eksempelvis en sælger, eller andet personale der skal på kunde- eller patientbesøg, kan det være nødvendigt at de har en bærbar computer som arbejdscomputer. Men når de så sidder på kontoret, vil de have behov for en større skærm at arbejde på. Derfor kan du anskaffe dig en dock, eller forskellige display-adaptere, der kan forbinde computeren til skærmen, selv hvis computeren er en ældre model.

Der kan være mange forskellige behov på tværs af afdelinger, og de kan alle have behov for at kunne tale sammen. Derfor er tilgængelighed vigtigt. Det kan kræve et væld af forskellige adaptere, opladere, kabler og dockingstationer. Det er vigtigt at være bevidst om hvilke computere man har, og hvilke opgaver virksomhedens IT skal kunne udføre.

Det bedste for en IT-afdeling er hvis man kan tænke langsigtet, og indrette virksomhedens IT med udstyr fra så få forskellige leverandører som muligt. Kan man for eksempel give alt personale en Lenovo computer, bliver det nemmere at finde reservedele og udstyr, der kan bruges til disse.   

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart