Sådan finder du inspiration til skægpleje online

Sådan finder du inspiration til skægpleje online

Skæg er ikke bare skæg. Skæg er med til at definere en mands ansigtsfeatures og kan styles efter en mands helt særlige behov; om det så skal være skægstubbe eller en sharp fade.

Uanset hvilken skægstil der passer dig bedst, kræver det, at du plejer det med kærlighed.

Om du barberer dig dagligt, eller om du går efter et sharp look, så kræver det, at du har skægpleje af højeste kvalitet. Der findes flere forskellige redskaber, du kan bruge til barbering, hvorfor det er vigtigt, at du finder lige præcis det, du har brug for.

Vil du blot trimme skægget, så er en barberingsmaskine det optimale valg, men vil du være helt tætbarberet, vil en god barberkniv trumfe ethvert barberredskab.

Gennem bagvedliggende analyser har stunning.dk fundet den bedste barberkniv, som byder på høj kvalitet og er et populært valg blandt danskerne. Prisen på sådan en herlighed varierer mellem 200-1200 kr. afhængigt af smag og præference.

Barbering – hvad for en ting?

En barbering skal være en behagelig oplevelse, uanset om det klares på hjemmefronten, eller om det er ved den lokale barbershop. For en behagelig oplevelse anbefales det, at man anvender en barbergel, barbercreme eller barberskum, som kan blødgøre hårene, inden disse barberes af. Dette er essentielt, da hudirritation og snitsår ellers kan opstå.

Sådan opnår du den bedste barbering

Først skal barbergel, creme eller skum smøres på det område, der skal barberes. Herefter skal barberkniven forsigtigt benyttes i hårenes retning for at undgå irritationer og nedgroede hår. Sørg for at holde kniven med et fast greb og anvend den med en vinkel på 30 grader, da en for skarp hældning øger risikoen for snitsår.

Gel, creme eller skum?

Om du skal bruge gel, creme eller skum er helt op til dit individuelle behov. Det klassiske valg er ofte barberskum, som er med til at give en fin barbering – dog indeholder barberskum som oftest alkohol, hvilket kan udtørre og irritere huden på sigt. Her kan gel og creme være en løsning på dette, idet begge er milde at anvende på huden. Produkterne indeholder nemlig en lav mængde af alkohol og samtidigt indeholder de også glycerin, som er med til at fugtiggøre huden, så den føles blød og behagelig efter barbering.

Bør jeg børste?

En god børste kan med fordel anvendes, da det kan piske enhver barbering-stemning op. Cremen piskes nemlig til et tykt, skummende lag, der beskytter huden under barbering. Du skal dog være opmærksom på hårtypen af børsten, da nogle kan opleve irritation ved at anvende en børste, der er lavet af grævlingehår. Heldigvis findes syntetiske alternativer, så der er noget for alle. Skæg skal nemlig være skægt!

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart