Trænger din hjemmeside til tekstoptimering?

Trænger din hjemmeside til tekstoptimering?

En god hjemmeside er essentiel for langt de fleste former for virksomheder. Og når du laver din hjemmeside, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal hjemmesiden være nem at navigere. Det er også vigtigt, at der ikke er nogen tvivl om, hvilke ydelser, du udbyder. Dertil skal du sikre dig, at du på hjemmesiden formulerer dig klart og tydeligt. Bugner din hjemmeside med stavefejl, grammatiske fejl og klodsede sætninger, risikerer du nemlig at fremstå uprofessionel.

Falder tekstforfatning uden for dit kompetencesæt? Så kan du glæde dig ved, at du snildt kan hyre andre til at varetage opgaven for dig. I dag findes der flere danske virksomheder, som specialiserer sig i tekstforfatning. Én af de mest populære er DinTekstforfatter.

Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter har sine rødder i Tekstmenageriet og det gamle SEO-fabrikken og består i dag af mere end 90 tilknyttede tekstforfattere. Da tekstforfatterne interessemæssigt repræsenterer et bredt spektrum, udmærker Din Tekstforfatter sig ved at kunne levere informerede og passionerede tekster inden for langt de fleste områder. Selvom Din Tekstforfatter er en online baseret virksomhed, sætter de altid kunderelationer i højsædet. Det betyder, at du i høj grad kan se frem til et gensidigt samarbejde, når du hyrer Din Tekstforfatter.

On-site og off-site

Din Tekstforfatter udbyder to grundlæggende forskellige former for tekstforfatning: On-site og off-site.

On-site tekster dækker over alt, der ligger på selve din hjemmeside. Nogle af de mest almene typer on-site tekster er kategoribeskrivelser og produktbeskrivelser. Hvis du for eksempel forhandler ting til boligen, vil en typisk kategoribeskrivelse f.eks. knytte sig til søgeordet ’Belysning’, mens produktbeskrivelserne fremgår under hvert produkt, der falder indenfor denne kategori. Indbefatter din hjemmeside sektionen ’Om os’, er denne tekst også et eksempel på on-site indhold.

Off-site tekster dækker over det indhold, der på den ene eller den anden måde fører den besøgende videre til andre sider. SEO-artikler og linkbuilding-artikler er begge eksempler på off-site indhold.

Din Tekstforfatter har stor erfaring med både off- og on-site tekster og kan hjælpe dig med alt, der relaterer sig til disse teksttyper. Da Din Tekstforfatter benytter sig af PlagScan rapporter, kan du dertil være sikker på, at hver eneste tekst, du får leveret, er unik.

Derfor skal du hyre Din Tekstforfatter

Der er flere gode grunde til, at du bør hyre Din Tekstforfatter, næste gang din hjemmeside trænger til tekstoptimering.

For det første kan Din Tekstforfatter udforme stort set alle former for hjemmesidetekster. For det andet udbyder Din Tekstforfatter deres ydelser til konkurrencedygtige priser. Og for det tredje har Din Tekstforfatter allerede hjulpet virksomheder over hele landet med deres hjemmesideindhold. På Din Tekstforfatters hjemmeside kan du se nogle af de mange positive udtalelser, virksomheden gennem tiden har modtaget. 

Er du i tvivl om, hvorvidt Din Tekstforfatter kan opfylde netop dit tekstbehov? Eller ønsker du blot en prisestimering på den opgave, du skal have løst? Så kontakt virksomheden for at høre mere om, hvad de kan gøre for dig og din hjemmeside. 

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart