Brug et online skiltefirma og spar på skilte

Brug et online skiltefirma og spar på skilte

Har du en virksomhed, der gerne vil lave markedsføring udenfor det digitale univers, men ikke helt ved, hvordan du skal gøre det på en prisvenlig måde? Så guider vi her i denne artikel til, hvordan du kan bruge skilte fra foiekniven.dk at promovere dit firma. Læs med her. 

Billig markedsføring med et skilt

Har I et firma, der ligger ud til en stor landevej, hvor mange mennesker kører forbi hver eneste dag, kan det være en oplagt mulighed for at få lavet et skilt med reklame for jeres firma og jeres services eller produkter. På denne måde fanger I nogle potentielle kunder, der ikke er på den digitale platform på en meget billig måde. Der skal nemlig ikke trykkes et hav af flyers, brochurer eller pamfletter, men kun et eller flere skilte, som I kan have permanent. I kan også tage skiltene med, når I skal på messer, hvor I har en stand og der kommer mange mennesker. Måske ser de endda jeres skilt på lang afstand og bliver tiltrukket af det. Det er noget et skilt kan, som en brochure på bord ikke kan. Den er synlig og meget kortfattet med et godt budskab. Find derfor bare ud af, hvad der skal stå af skrift på skiltet. 

Et skilt kan ses på lang afstand

Som sagt kan et skilt eller flere skilte ses på lang afstand og det er selve pointen med et skilt. Det kan også sættes permanent op foran jeres firmabygning og byde nye og gamle kunder velkommen. Det skaber et troværdigt look med et skilt, fordi det signalerer, at her er der tale om et veletableret firma, der kører godt og har tænkt sig at vare ved i mange år fremover. Skiltet har dermed en stærk signalværdi markedsføringsmæssigt, som psykologisk kan betale sig at investere i. 

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart