Hvad skal du vide, før du tager din mobil til værksted?

Hvad skal du vide, før du tager din mobil til værksted?

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du har fået ødelagt din smartphone, så skal du have den på værksted. Uheldet kan være ude, og det kan være noget så frustrerende. Vi bruger vores smartphones hele tiden, så det er ikke helt usandsynligt, at vi kommer til at tabe den eller ved et uheld ødelægger den før eller siden.

Når det sker, skal vi tage den med til et værksted, så en professionel reparatør kan reparere den for os. Der er dog nogle få ting, du skal huske på, før du tager din mobil med på værksted. Det har vi skrevet mere om herunder i denne artikel.

#1 Undersøg din garanti

Du skal som det første undersøge din garanti. Hvis din telefon stadig er under garanti, kan du måske få den repareret gratis. Her skal du kontakte det sted, du har købt din smartphone hos, om hvornår de kan reparere din smartphone. Men hvis garantien allerede er udløbet, skal du sandsynligvis selv betale for reparationen. Det er altid vigtigt, at du husker at gemme din kvittering, når du køber nye elektroniske apparater. Måske du kan ende med at spare en del penge på denne måde, hvis du kommer til at ødelægge apparatet inden for garantiperioden.

Hvis garantiperioden er udløbet, så bør du undersøge, om din indboforsikring dækker. Det gør den muligvis. Det kan også være, at du har tegnet en elektronikforsikring, der kan dække skaden.

#2 Undersøg værkstedet

Før du tager din telefon med til et værksted, er det vigtigt at undersøge sagen først.

Det vil sige, at du skal researche om, hvor du kan få repareret din smartphone. Ikke alle værksteder er lige gode.

Du kan læse anmeldelser på nettet eller spørge folk, du kender, om anbefalinger. Når du er i gang med at undersøge forskellige værksteder, så skal du også undersøge, hvorvidt de kan reparere din mobil eller ej.

Har du f.eks. en nyere iPhone 13, så skal du finde et værksted, der kan tilbyde reparation af iPhone 13. Det sparer dig en masse tid, da du slipper for at gå forgæves. iPhone 13 er fortsat en ret ny smartphone, og derfor er det ikke alle reparatører, der tilbyder reparation af denne. SaveMyPhone er dog en af de virksomheder, der gør sig i iPhone 13 reparationer.

#3 Sammenlign priserne

Når du har fundet et par gode værksteder, er det tid til at sammenligne deres priser. På den måde kan du vælge det værksted, der giver dig mest værdi for pengene. Der kan nemlig godt være forskel på priserne hos de forskellige værksteder. Særligt hvis du skal have repareret en nyere iPhone model såsom iPhone 12 eller iPhone 13.

Så find to-tre forskellige værksteder og sammenlign priserne hos dem. Så kan du bedre tage en beslutning om, hvilket værksted du skal kontakte. Læg også vægt på faktorer som reparationstid og kvalitet.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart