Det er godt for din hund eller kat, at du arbejder hjemmefra

Det er godt for din hund eller kat, at du arbejder hjemmefra

Et kæledyr har brug for meget kontakt med sin ejer. Det stemmer ret dårligt overens med en lang arbejdsdag væk fra hjemmet – og dermed dyret. I al den tid har dyret ikke selskab, og det bliver ikke aktiveret. Det er ikke så godt for dets trivsel.

Det er derfor langt mere optimalt, at du arbejder derhjemme, når du har et dyr. Som hunde- eller katteejer får både du og dit kæledyr meget mere ud af hinanden, når du har mulighed for at arbejde hjemmefra.

Arbejd så meget som muligt hjemmefra

Hvis du overhovedet har mulighed for at arbejde hjemmefra, så er det til stor gavn for både dig og dit dyr. Både en kat og en hund sætter stor pris på dit selskab, og særligt en hund har brug for sin ejer så meget som muligt.

Måske arbejder du fuld tid hjemme. Det gør din arbejdsdag meget fleksibel. Det betyder, at du i nogen grad kan indrette din arbejdsdag på en måde, der tager hensyn til, at der også skal være tid til dit kæledyr. Du kan gå tur med hunden midt på dagen, og den kan gøre dig opmærksom på, at den trænger til selskab eller aktivering.

En kat trives også markant bedre, når den har mulighed for at søge dit selskab. I det hele taget giver mere samvær en øget trivsel.

Har du ikke mulighed for permanent hjemmearbejde, så kan du måske have det nogle dage om ugen. Det er absolut bedre end slet ingen.

Hjemmearbejde er især en fordel, når du har en hvalp eller en killing

Det meget unge dyr har i høj grad brug for pasning, pleje, opdragelse, tilknytning og selskab. Det kan du i højere grad give det, hvis du er derhjemme så meget som muligt.

De bedste startvilkår for killingen og hvalpen er en god investering i dyrets nuværende og fremtidige trivsel. Det er godt givet ud. Når du er meget derhjemme, så gør det dyret trygt, og det styrker jeres bånd.

Ud over samvær og guidning så har en killing og en hvalp også brug for det rette foder og øvrige udstyr. Det kan du alt sammen finde hos canem.dk. Her finder du alt, hvad den lille fyr har brug for.

Den voksne kat og hund har også brug for dit selskab

Når dit kæledyr bliver voksen og forhåbentlig er blevet et dejligt og harmonisk dyr, så har det stadig brug for mere opmærksomhed og selskab, end en fuldtids-udearbejdende ejer kan give det. Det kan du gøre bedre ved at opholde dig så meget som muligt derhjemme hos dyret.

I forhold til en hund så har du større mulighed for at gå nogle gode lange ture midt på dagen, når du ikke er bundet af at skulle opholde dig på en arbejdsplads. Det er til gavn for både dig og dit dyr, at du har en mere fleksibel arbejdsdag.

Hvis det overhovedet er muligt for dig at ændre på dit arbejdsliv, så du kan arbejde mere hjemmefra, så er det på flere måder en stor fordel.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart