En god hjemmeside er vigtigere for din forretning end du tror

En god hjemmeside er vigtigere for din forretning end du tror

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, når det gælder møder mellem mennesker, men det gælder især også i mødet mellem forbruger og hjemmeside. Som forbruger med et utal af muligheder og alternativer, skal der ikke mere end et par sekunder på en dårlig hjemmeside til, før et firma forkastes og et andet vælges til i stedet.

Og ganske få sekunder er ikke mere der skal til, før en potentiel kunde har dannet sig et indtryk af en hjemmeside og firmaet bag. Et uprofessionelt design på en hjemmeside gør det svært for forbrugeren at tage firmaet seriøst, ligesom for mange småfejl i programmeringen af hjemmesiden kan påvirke tilliden til en virksomhed.

Er serveren langsom, eller er den helt nede alt for ofte, mister forbrugerne hurtigt tålmodigheden, og medmindre du har et helt unikt produkt, så finder de hurtigt et andet sted at bruge deres penge.

Disse fejl skal du undgå, når du laver en hjemmeside

Så når du laver din hjemmeside, som skal repræsentere din virksomhed og dit produkt, så er det vigtigt, at du undgår en række ting, som sender mulige kunder lige i armene på konkurrenterne.

Til at starte med, skal du holde, hvad du lover. Og med det mener vi, at du skal undgå menupunkter, der ikke fører til noget eller knapper, der ikke virker. Det lyder måske ikke af meget, men kan være et irritationsmoment, som i sidste ende fører til, at forbrugeren giver op.

Men nu vi er ved menupunkter, så er det utroligt vigtigt at gøre hjemmesiden overskuelig netop ved brug af menu og menupunkter. Du skal derfor undgå, at din hjemmeside virker rodet og med for meget tekst på hver side. Et scrolle-helvede af en hjemmeside kan nemlig få enhver til at miste overblikket, fordi det tager for lang tid at finde frem til det, de leder efter.

En sidste ting, der er utrolig vigtig, er at undgå sikkerhedsbrister. En enkelt advarsel fra et antivirusprogram, så snart en kunde besøger din hjemmeside, kan betyde at vedkommende aldrig vender tilbage.

Få professionel hjælp

Er du ikke selv helt ferm i hjemmesideopbygning, så kan det være en god idé at søge professionel hjælp. Der findes masser af kompetent hjælp at få, blandt andet hos virksomheder som RoskildeIT. En hjemmeside kører nemlig ikke nødvendigvis sig selv, når først du har fået opsat den, og der er sjældent meget tålmodighed at finde hos kunder, der ikke kan tilgå din hjemmeside.

En helt anden side af sagen er sikkerheden. Et professionelt IT-firma kan nemlig hjælpe dig med at sikre, at dine data ikke forsvinder, hvis du får indbrud i virksomheden eller du bliver angrebet af virus.

Et godt IT-firma vil fungere som en kollega i processen. Undervejs i opsætningen af hjemmesiden skal det helst fungere som et samarbejde, hvor I i fællesskab beslutter indholdet og udseendet på hjemmesiden. Til slut kan du optimalt set lære, hvordan du vedligeholder hjemmesiden og retter småting, og på den måde kan du være selvkørende og professionel.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart