Miniguide til at starte en blog som nybagt mor

Miniguide til at starte en blog som nybagt mor

Dette blogindlæg er sponsoreret

Har du længe haft et ønske om at starte en blog? Men har du hidtil haft svært ved at finde tid til det? I så fald er det oplagt at slå hul på eventyret, mens du er på barsel.

For blot få år siden ville det være en større opgave at starte en blog, men sådan forholder det sig ikke i dag. Derimod kan du være i gang med ganske få klik – især hvis du ikke har et krav om, at du får dit eget domænenavn.

Sådan laver du en blog på WordPress.com

Den letteste måde at lave en blog på er ved at bruge WordPress. Det er den mest udbredte blogplatform i verden og er særdeles nem at bruge. Føler du blot trinene herunder, kan du være i gang om få minutter.

1. Lav en bruger

Første skridt er at lave en bruger på WordPress.com. Det er ganske let, da du blot skal oprette dig med en e-mailadresse og et password. Her skal du også indtaste dit ønskede brugernavn.

Efter at have gjort dette, skal du vælge navnet på din blog. Her får du også mulighed for at registrere dit eget domænenavn, hvis du ønsker dette. Vil du ikke betale for dit eget domænenavn, kan du gratis få et WordPress-domæne.

Vælger du sidstnævnte løsning, vil du kunne finde din blot på følgende adresse: blognavn.wordpress.com.

2. Vælg et design

Når du er nået gennem oprettelsesprocessen, er det tid til at vælge et design til din blog. Du kan vælge mellem flere hundrede designs, hvoraf en stor del af dem tilmed er ganske gratis at benytte.

I forbindelse med valget af dit design, bør du fokusere på at finde et design, der passer til bloggens emne. Er der eksempelvis tale om en blog om børn og baby, bør du finde et design, der passer hertil.

Efterfølgende vil der også være mulighed for at tilpasse det valgte design. Det kan eksempelvis være, at du vil skifte til en anden skrifttype eller vælge nye farver.

3. Blog løs

Nu er din blog online, og du er klar til at gå i gang. Derfor er der ikke andet tilbage end at blogge løs. Det vidner om, at du nemt og hurtigt kan være i gang med en blog, uden at der endda stilles krav til, at du har erfaring med programmering, webhosting m.m.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart