BOB Linkbuilding hjælper virksomheder til tops i Google

Spo1 1

BOB Linkbuilding hjælper virksomheder til tops i Google

Har du tænkt over, hvorfor nogle virksomheder bliver prioriteret højere i Googles søgemaskine end andre? Når man som forbruger ønsker at søge på en vare eller tjeneste, så vil der altid komme de mest relevante sider op ved hjælp af søgemaskinens søgefunktion. Her vil de relevante virksomheder blive listet i en mere eller mindre prioriteret rækkefølge, der gør det nemmere for den enkelte forbruger at vurdere, hvilken side der er mest relevant for vedkommende.

Det er dog klart, at de første hits der kommer frem på en sådan søgning er dem, der oftest får mest opmærksomhed, netop fordi de ganske enkelt er mere synlige. Ønsker man derfor, at ens virksomhed bliver mere synlig for forbrugerne, ja, så gælder det om at få en god plads i søgeresultaterne.

Hvordan bliver min virksomhed mere synlig i søgemaskinerne?

Du kender det garanteret selv. Når man søger på et bestemt produkt eller tjeneste på Google, så er det som regel de øverste forslag, man klikker sig ind på. Man antager simpelthen, at disse er de mest relevante, hvilket de som regel også er. Når en forbruger således søger på et produkt, du tilbyder via din virksomhed, så er det derfor ønskværdigt for dig at have din hjemmeside til at komme op som en af de øverste søgeresultater. Men hvordan markedsfører man sin virksomhed, så netop dette bliver en realitet?

Her må vi henvise til den effektive markedsføringsstrategi kaldet linkbuilding. Ved linkbuilding forstås der, at der fra andre vilkårlige hjemmesider, med relevans til de produkter din virksomhed tilbyder, bliver linket til din hjemmeside. Det er dog ikke så enkelt som at forestille sig en hjemmeside fyldt med links fra ende til anden. Nej, i stedet giver det et bedre resultat at linke til sin egen hjemmeside i eksempelvis velskrevne artikler omkring et emne, der har relevans for din virksomhed.

Forestil dig således, at du eksempelvis udarbejder en guide til et af de produkter, du sælger, eller måske nedfælder, hvilke fordele der er ved at gøre brug af netop de produkter, du sælger. I en sådan artikel kan der på en hensigtsmæssig måde linkes til din hjemmeside, således at der bliver skabt synlighed omkring denne. Jo flere gange man støder på en hjemmeside, der linker til sin egen, jo større er chancen for, at din virksomhed ryger til tops i Googles søgeresultater.

Hvem er BOB Linkbuilding, og hvordan kan de hjælpe mig?

Har du en virksomhed med en hjemmeside, hvorfra du kan tilbyde produkter eller tjenester, så tør vi godt vove den påstand, at du finder det særligt ønskværdigt at få flere besøgende til din hjemmeside. Dette sker nemmest ved, at din virksomhed bliver mere synlig på eksempelvis Google, når forbrugerne søger efter netop de produkter, du sælger. Lige netop dette kan BOB Linkbuilding hjælpe dig godt på vej med. Her har du nemlig at gøre med en gruppe specialister inden for online markedsføring med speciale i SEO. Du kan læse meget mere om BOB Linkbuilding via linket.

Her kan du således få rådgivning til, hvordan du selv kan forfatte relevante artikler, der linker til din hjemmeside, og således skabe trafik til denne. Mange større virksomheder, der gør brug af denne strategi, er sidenhen røget til tops på Google og har fået flere besøgende. Det er dog ikke alene de større virksomheder, der gør brug af denne markedsføringsstrategi. Det er i dag mere og mere almindeligt, at mindre virksomheder såvel som indflydelsesrige blogs bliver prioriteret højere af de forskellige søgemaskiner, netop fordi de gør brug af denne form for markedsføring.

Har du derfor din egen virksomhed eller blog, som du ønsker, at flere læsere skal kunne finde frem til, ja, så kan du overveje mulighederne inden for linkbuilding. Du kan f.eks. starte med at kontakte BOB Linkbuilding.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart