ParkMan – Spændende parkeringskoncept der gør parkering nemt!

ParkMan – Spændende parkeringskoncept der gør parkering nemt!

ParkMan er et spændende parkeringskoncept, som kan bruges i hele 5 forskellige lande. og ParkMan ekspandere med tiden til endnu flere lande.

Helt grundlæggende går ParkMan ud på, at du kan parkere lige hvor du vil, og du behøver ikke at downloade en masse forskellige apps til formålet.

ParkMan prøver at samle alle parkeringspladser i en app, og derudover har de også fat i private udlejere, der har parkeringspladser til rådighed.

Disse private udlejere tilbyder unikke parkeringsmuligheder, som du ikke finder i nogle andre apps.

ParkMan har over 10 år i branchen, så helt nyt er konceptet heller ikke, men de senere år er deres app og koncept blevet yderst populært.

Download ParkMan i App Store og Google Play

ParkMan appen er både til IOS og Android enheder, og du kan dermed downloade ParkMan appen i både App Store og Google Play.

Forbrugerne er vilde med ParkMan, og den har derfor topkarakter i både App Store og Google Play.

Det er gratis at downloade ParkMan appen, og du skal kun betale for den tid du rent faktisk parkerer.

For at kunne bruge ParkMan til at parkere, skal du tilknytte et kreditkort.

Du bliver faktureret månedligt for dit forbrug af parkeringspladser, så du også nemt kan holde styr på dit parkeringsforbrug.

Få op til 200 kr. gratis når du opretter dig som bruger på ParkMan

Der findes flere forskelle steder på nettet, du kan få ParkMan Rabat, og denne rabat giver op til 200 kr. du frit kan bruge på parkering.

Du får denne rabat ved at oprette dig som bruger på ParkMan, det er dog vigtigt at du husker at indtaste rabatkoden ved oprettelse.

Har du en eller flere parkeringsplader du ikke bruger, så kan du tjene penge på den med ParkMan

Har du en eller flere parkeringsplader, der ikke bliver brugt, så kan du med fordel bruge ParkMan til at udleje den/dem, og få en ekstra indtægt.

ParkMan har en masse redskaber, der gør det muligt, at maksimere indkomsten på din parkeringsplads/parkeringspladser.

Med ParkMan appen kan du lave rabatkoder og loyalitetsprogrammer til dine kunder, så du får flere tilbagevendende kunder.

Brugerne af ParkMan kan bedømme og anmelde dig og din/dine parkeringsplads/parkeringsplader, og dette kan du bruge i din markedsføring kvit og frit, når du bruger ParkMan.

Derudover har ParkMan også en lang række andre redskaber, der kan bruges til at tiltrække flere kunder, så du kan øge din parkeringsplads/parkeringspladsers indtægt.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart