Sådan får du en WordPress hjemmeside til en pris, der rent faktisk giver dig værdi

Sådan får du en WordPress hjemmeside til en pris, der rent faktisk giver dig værdi

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System. Derfor er konkurrencen hård, og af den grund er WordPress hjemmesider altid til at få til en god pris. Men er prisen for god til at være sand, er det oftest også tilfældet. Det betyder, at du nemt kan komme til at betale for meget for din WordPress-hjemmeside, selv om prisen er lav. Læs med, og find ud af, hvordan det hænger sammen.

Har du – eller påtænker du at få – en hjemmeside til dit firma, er den sikkert bygget i noget, der hedder WordPress. Det er et såkaldt Content Management System (forkortet CMS), som er gratis at benytte, fordi det er udgivet som Open Source.

Et Content Management System er det ”program”, som viser de sider på hjemmesiden, som folk går ind på. Systemet gør det samtidig muligt for dig at sætte siderne op og håndtere de mere tekniske sider af det at have en hjemmeside.

At det er Open Source betyder, at selve software er helt gratis, men design og opsætning af hjemmesiden har en pris. Nemlig den hjemmeside pris du skal betale til et webbureau eller en udvikler for at sætte siden op.

Der er mange om buddet

WordPress er verdens mest udbredte CMS. Derfor er der også rigtig mange udviklere og webbureauer, som har specialiseret sig i det. Det betyder, at konkurrencen er stor. Derfor får du meget mere for pengene, når du vælger en WordPress-løsning til hjemmesiden, end hvis du f.eks. valgte Joomla, Umbraco eller et andet CMS-system.

Det er jo godt nyt for dig som kunde.

Men som du sikkert kender det udmærket fra din egen branche, kan du også nemt komme til at købe for billigt. Det gælder også inden for webbranchen, hvor mange firmaer er så tørstige efter kunder, at de lokker med billige knaldtilbud, der end ikke er de få kroner værd, som de koster.

Ja, faktisk kan det ende med at koste dig mere, end du har givet for hjemmesiden.

Nemlig i form af tabte kunder.

En hjemmesides design er det første, kunderne vurderer din side på

De allerbilligste hjemmeside-priser anvender nemlig oftest en eller anden standardskabelon, hvor der lige er blevet rettet på farverne.

Det betyder, at den hjemmeside folk kommer ind på, oftest vil ligne alle andres. Det medfører, at folk får sværere ved at huske dit firmas hjemmeside frem for alle andres.

Eller måske tror, du har noget at gøre med firmaer eller organisationer, som du helst ikke vil sammenlignes med, fordi din hjemmeside bruger samme skabelon som dem.

Så en billig WordPress-hjemmeside kan altså let ende med at koste dig både troværdighed og kunder. Fordi hjemmesidens design er den første parameter, som besøgende vurderer dit firma på, når de kommer ind på siden.

Gå efter en WordPress hjemmeside til en fair pris

Derfor er det vigtigt, at du holder de forskellige tilbud på WordPress-sider op mod den pris, som de tilbydes til.

Spørg dig selv, om det overhovedet ville være realistisk at få noget i en god kvalitet i din egen branche til den pris. For selv om hjemmesider ikke kræver fysisk arbejde, tager det tid, hvis tingene skal sættes rigtigt op, og give de besøgende en god oplevelse.

Så gå efter webbureauer som tilbyder WordPress-hjemmesider til priser, som du vurderer som fair for det arbejde, de leverer. Så er du sikker på, at du ikke bliver snydt, og sætter dit firmas anseelse over styr på nettet.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart