Pleje til din hud i vinteren

Pleje til din hud i vinteren

Så kom kulden til Danmark. Nu er det vinter, og frosten har sat ind, og det kan du mærke, når næsen løber, bliver en smule rød, og hænderne bliver tørre. Derfor skal du passe på dig selv og din hud, og det gør du bedst ved at holde dig selv varm udenfor, sørge for at holde god hygiejne og måske købe nogle cremer, du kan smøre på. Du finder et stort udvalg af cremer, lotions og andre gode sager fra Ecooking – som alle giver din hud god pleje og de bedste betingelser for at komme igennem vinteren. 

Pas godt på dine hænder

En god rutine til at passe på din hud gennem vinteren er at have de rigtige produkter klar. Det er en god idé at have en fed creme, som du kan smøre dine hænder i, når du skal udenfor, eller når du kommer hjem og har været udenfor i kulden. Når du giver dine hænder fugt og pleje, mindskes risikoen for at de bliver tørre og i værste tilfælde begynder at sprække. Kulden kan nemlig være rigtig hård ved huden på hænderne. Et andet godt trick er at sørge for, at du ikke går udenfor med våde hænder. Den våde overflade kan nemlig gøre situationen værre, når dine hænder i forvejen er udsat for kulde. 

Slip for fedtede cremer over det hele

Med de bedste intentioner om at passe på dine fingre, har du helt sikkert også prøvet at smøre dem godt ind i creme, for bagefter at blive irriteret over, at du sætter fedtede aftryk på alt det, som du rører ved. Det slipper du for, når du køber gode cremer og lotions fra Ecooking. Den høje kvalitet kan mærkes, og dine hænder får god pleje helt uden at gøre alt det, som du rører ved, fedtet. Hop ind på hjemmesiden og få bestilt nogle lækre produkter fra Ecooking. 

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart