Vigtige overvejelser ved valg af produktkategori til webshop

Vigtige overvejelser ved valg af produktkategori til webshop

Går du med en drøm om at starte din egen webshop? I så fald er der flere ting, der skal tages op til overvejelse. Først og fremmest skal du finde ud af, hvad du ønsker at sælge. I denne forbindelse er der flere ting at tage op til overvejelse, hvorfor du ikke bør forhaste dit valg.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal overveje, er du heldigvis landet det rette sted. Herunder bliver du nemlig præsenteret for en række af de ting, der bør tages op til overvejelse. Sørger du for at gøre dette, vil du have lettere ved at træffe et godt valg.

Produktkategorier kan sætte begrænsninger ift. markedsføring

Når du skal vælge, hvad du skal sælge, er der flere ting at tage højde for. Blandt andet er det vigtigt at pointere, at dit valg af produkter kan sætte begrænsninger ift. din markedsføring. Det skyldes, at det f.eks. ikke er alle produkter, der kan markedsføres på de sociale medier.

Leger du f.eks. med tanken om at sælge sexlegetøj, skal du være opmærksom på, at det har sine begrænsninger. De har ganske enkelt valgt at indføre et forbud mod dette, hvilket er årsagen til, at du aldrig vil se en annonce for en dildopå Facebook.

Tag højde for dine indtjeningsmuligheder

Det er naturligvis også vigtigt at vælge ud fra dine indtjeningsmuligheder. Det betyder, at du bør gå efter produkter, hvor du kan tjene godt pr. solgt produkt. Derfor er det ikke nødvendigvis produkter fra anerkendte producenter, du skal gå efter, da de ofte har lavere afkast.

Ligeledes vil der som regel også være flere penge at tjene, hvis du selv henter varerne hjem fra udlandet. Køber du dem derimod hos en dansk leverandør, skal du også betale danske priser. 

Skal være nemt at sende

Det er naturligvis også en klar fordel at vælge noget, der er nemt at sende. Hvis det er nemt at sende, vil det ofte også være nemt at opbevare. Derfor skal du ikke være bekymret for, at der er brug for en masse plads til at opbevare dit varelager.

Er det nemt at sende, vil det ofte også være billigt for dig at sende det. Hvis det er tilfældet, vil der være flere penge tilbage til dig i sidste ende. Og når man driver en forretning, er det selvfølgelig det, det handler om at fokusere på.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart