Sådan fik Larko.dk flere henvendelse fra Google med SEO 

Sådan fik Larko.dk flere henvendelse fra Google med SEO

Den er god nok, du kan faktisk også få flere henvendelser fra Google, til din hjemmeside, med SEO. Men hvad er SEO så lige? det er en forkortelse af de engelske ord Search Engine Optimization, som på dansk betyder søgemaskine optimering. SEO handler, i grove træk, om tiltag du kan gøre for at din hjemmeside rangere højere i diverse søgemaskiners søgeresultater. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det hjælper at rangere højere i søgeresultaterne, hvad SEO er og hvordan du kan bruge det.

Hvorfor hjælper det at rangere højere i søgeresultaterne?

Forestil dig når du laver en google søgning, hvor mange sider kigger du igennem? 1 måske 2. Statistikker viser faktisk at det som regel er de tre første links der bliver klikket på og derefter går det stejlt ned af bakke med kliks og besøgende, specielt på søgeresultater der ender på side 2, 3 osv. Derfor er det en fordel for din hjemmeside og besøgende herpå, hvis den rangere højt i søgningerne. Det er Larko.dk et rigtigt godt eksempel på. Når din hjemmeside rangere højere få du også flere besøgende på din hjemmeside

SEO kort beskrevet

Det kan godt tage mange år, at specialisere sig indenfor termen SEO. Derfor kan det kun kort og overordnet beskrives her, men ikke desto mindre kan du blive en smule klogere på hvad det er og hvordan du kan bruge det. SEO er en masse tiltag der gør sådan så din hjemmeside rangere højere på diverse søgeresultater. Nogle af disse tiltag er link Building, som i bund og grund bare er aktive links på din eller andres hjemmesider. Disse links ser google som anbefalinger og ligesom med en restaurant er det også sådan nu flere anbefalinger jo mere populær må hjemmesiden jo også være. Du kan selv linke til din egen hjemmeside, for eksempel på forsiden kan du reklamere for et eller flere af dine produkter, som enten er nye eller på tilbud. Dette er et tiltag du aktivt selv kan lave, men der kan også linkes til din hjemmeside fra andres hjemmesider. Dette er noget som er ude af dine hænder medmindre du laver et samarbejde, men bliver af søgemaskiner som google anset for at være en anbefaling af din hjemmeside fra en ekstern kilde. Plus denne hjemmesides besøgende vil måske også trykke på linket og dermed give din hjemmeside flere besøgende, som også er et tegn på popularitet.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart