Sådan kan du bruge teknologi til at holde kontakten med dine venner

Sådan kan du bruge teknologi til at holde kontakten med dine venner

Synes du også, at det bliver sværere og sværere at holde kontakten med dine venner? Det kan være, at du er blevet ældre, og du og dine venner har fået jobs forskellige steder i landet. Det kan også være, Corona har været en stor udfordring, og du føler dig mere alene end nogensinde. Det er træls at føle sig alene, men det har faktisk aldrig været nemmere at skabe kontakt til andre mennesker. I dag har vi så meget teknologi, vi kan bruge til at kontakte andre mennesker. Det kan være, at du bare skal blive lidt bedre til at benytte dig af det. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du bedre kan holde kontakten med dine venner gennem elektroniske hjælpemidler.

Husk at sende snaps!

Der er ikke noget så nemt som at tage et billede og sende en hurtig snap. Da Snapchat kom frem gik der ikke længe, før at det var kendt over det meste af verden. Det er en helt fantastisk app, hvor man virkelig kan sende en stemning videre. Det har aldrig været så nemt lige at sende et billede, og det gør appen helt unik. Der er mange danske snapchat brugere, som hævder, at de holder kontakten gennem Snapchat med flere af deres venner i dag. Hvis man bor langt væk fra hinanden, så kan afstanden godt føles lidt kortere, hvis man konstant kan sende hinanden stemningsbilleder af, hvad man laver.

Hold øje med Instagram

I dag er der mange unge mennesker, der benytter sig af Instagram som deres primære sociale medie. Det er også et virkelig fedt – og meget visuelt – medie, hvor du virkelig har mulighed for at følge med i, hvad dine venner går og laver. Der er mange, som man kommer til at miste kontakten med over tiden, og selvom de ikke længere er en del af ens liv, så kan man stadig tænke på dem og gå op i, at de har det godt. Derfor kan det være herligt at følge med i hvad f.eks. gamle gymnasiekammerater laver på app’en.

Brug Zoom!

Det er ikke sikkert, at du nogensinde havde hørt om Zoom, før Corona kom frem. Lige pludselig var det bare en ting, som alle benyttede sig af. Det kan også være, at du har fundet ud af, at det faktisk er enormt smart. Du kan nemt holde kontakten med dine venner, der bor landet over, hvis I bare mødes på Zoom engang hver 14. dag.

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj, og jeg er uddannet i international handel og markedsføring. Jeg har + 8 års erfaring med hjemmesider, og arbejder til dagligt med at udvikle hjemmesider.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Onlinebloggen
Logo
Enable registration in settings - general
Shopping cart